Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer utkast än färdig. Vet inte riktigt vart jag vill ta den här..


Om jag visste bättre

Du är så full av misstag, av dåliga val, av snesteg.
Om jag visste bättre skulle jag gå nu.

Du är så full av lögn, av dikt, av överdriven verklighet
Om jag visste bättre skulle jag ta pendeln hem, logga av facebook, blocka instagram och fortsätta som jag alltid gjort nu.

Du är så full av falska förhoppningar, av drömmar, av löften
Om jag visste bättre skulle jag be dig dra åt helvete nu.

Du är så full av labyrinter, av mysterium, av fällor och om jag visste bättre skulle jag inte kyssa dig nu.

Du är så full av stjärnor, av glitter, av den svala doften av natt när solen är på väg upp en varm sommarmorgon och vi sitter här nu, hand i hand, med ögonen låsta i varann. Du är så full av misstag. Jag viskar det mellan dina läppar, och dina ögon ler och även om jag vet bättre kommer jag aldrig gå härifrån nu.




Fri vers av aloc VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-16 03:05



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Gillar den, precis som det mesta du skriver. Det svåra med relationer som har skavanker och ömmar som blåmärken i själen. Den nästan gripbara känslan av kärlek.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP