Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sista tanke-krångel ... ... för några timmar framåt ... - om än skriftat redan i juni 2012


Att nöja sig med att ...

... leva i 
närheten 
eller
i skuggan
av livet

är inte nog ...

Du kan ju
fråga den som dog
och
ej längre får vara med ...

- om du kunde ...

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-16 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP