Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Globaliseringens autister och fattigskadade




Kapitalet skrattar
i symbios med bankerna

Emil stirrar rätt ut
vet inte om att han lever

Autism
har tiodubblats på några decennier

Medelhavet bubblar
luktar död

Syrien
är en blodhög

Idag
fortsätter upplösningen

Nej
det är bara världen som håller på

Men vi mår allt sämre
fast vi har det allt bättre

Vi saknar
varandra

Allt
går för fort

Alla
är rädda

Det finns
ingen räddning

Ju större valfrihet
ju större vanmakt

Vi är
vanmäktiga

Trump och Putin
Helsingfors idag ?










Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-16 09:11



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Skrämmande. ?? Emotionellt Iq är att föredra och medmänsklighet.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP