Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögnen

han byggde
sitt liv på en lögn

försökte vara
nån han inte var

den som andra ville
att han skulle vara, kanske

men han insåg
att det inte gick

man kan lura andra människor
hur länge som helst

men det finns en som man inte kan lura
man kan inte lura sig själv

priset blev högt,
högt och hårt blev också fallet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You can fool some people some time but you can't fool all the people all the time.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP