Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orört snötäcke (åppås)

Solen
Länge sedan nu
Snön likaså
Tittar ut genom fönstret
Ett helt orört snötäcke
som samerna kallar åppås

I norra Sverige
mäts historiska snödjupsrekord
Vintrarna då variationerna är som störst
Vintrar betydligt kallare och varmare

Fram med pulkorna
Ut och njut!
De dagar som är riktig vinter ännu




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-07-16 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP