Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kattdjur och rådjur

Kattdjur inomhus
Sover mest hela dagen
Speciellt de gamla katterna

I backarna klättrar rådjuren
lite skygga men inte mycket
Modigare och lite närmare människan ändå,
när vårbruket sätter fart




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-16 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP