Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion 11

Ser ej igenom
Mystiska blå skeenden
Tar tiden slut nu

Vanlig vänlighet sökes
Av universums änglar




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-16 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel