Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat

sitter på altan under lila parasoll
lyssnar på skatornas groll
på grannens ungar som inte vill
högt upp hörs svalornas drill

det blommar i varje urna
vissa borde visst bli beskurna
men vilt är vackert och skönt
gräset är allt annat än grönt

värmen stiger minut för minut
svalornas ungar har nu gjort debut
i flygkonstens värld på snabba vingar
jag själv nu till jobbet mig tvingar

en sista kopp kaffe och sen en dusch
idag blir det verkligen ingen rusch
grannens ungar har tystnat till slut
värmen stiger minut för minut











Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 11:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lättsamt kul på berättande rim, så hålls en läsare i trim, nu ens huvud med snurr uti, en annan känner sig just ofri, bland böljor svalkande få sig ett sim.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP