Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyckeln!

 

Nyckeln till min dröm
Är borta

Nyckeln till min själ
Är borta

Vill släppa ut min instängde känsla
Med eld eller utan eld

Nyckeln till min frihet
Är helt täckt av blod

Hälften av stål gjort
Och hälften med blod avtryckt

Visst!
Visst!

Vilt släpper jag min ångest
Vilt släpper jag mitt ROP

Med eld
Eller utan eld

Skyddar min själ på flykt
Skyddar min existens på flykt

Nyckeln till frid och fred
Är borta!

Nyckeln till kärleken
Är borta

Med eller utan eld
Med eller utan strid

Nyckeln till min frihet
Är borta

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2018-07-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP