Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligt och så rätt!

Sitta vid sjön och meta
och vara väl insatt veta
man är på topp
i ett rent kretslopp
naturens eget konkreta






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-16 11:47



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så är det, fint skaldat!
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt