Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena lever kvar!



Det brast en sträng
på mitt livs instrument


spelar ändå
minnet fyller i tonen som saknas




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-07-16 12:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Innerligt, starkt berörande. Skickligt att få fram så mycket i få ord !
2018-07-21

  Lottie Ålhed VIP
För mig handlar texten om att läka sig själv och att bearbeta saker och ting Mycket bra!
2018-07-20

  Johan Strömstedt
Med få ord spelar du en vemodig melodi
på välstämt instrument. Fint!
2018-07-20

    Peter Söderqvist
Minnen som ersätter strängen så att livet kan spela vidare ger en fin bild av hur motgångar hantera.
2018-07-20

  StinaJ VIP
Så fin denna och så vacker med bara få ord.
2018-07-17

  MALVAA VIP
Låt minnena spela ditt livs största låten av glädje ;)
2018-07-16

  Olof Lagerhorn VIP
Innerlig bild av hur minnena är närvarande i vår liv.
2018-07-16

  Blått Norrsken VIP
Oh så fin !!! Bokmärker din text .
2018-07-16

  överlevaren VIP
Tonen i orden berör....
2018-07-16

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande.
Kramar
2018-07-16

  Kungskobran VIP
Musik och poesi
i moll och dur
fyller ut tomrum
så att livet kan gå vidare
2018-07-16

  Palett
Fin liten dikt med stor sanning !
2018-07-16

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord fångar du både sorgen och livet som fortsätter med minnens eterneller.
2018-07-16

    Birgersdotter VIP
Ja tänk så fantastiskt att det går!Så sanna ord!
2018-07-16

    ADI Nehlin
Liten dikt som säger mycket. Fint skaldat!
2018-07-16

  Niliboy
Att spela på livsinstrumentet å få behålla identiteten, styrkan att vara levande å känna igen sig när det kniper
är en ynnest!
2018-07-16

  walborg
Ord jag behövde just nu efter min bror - varmt tack!
2018-07-16

  Flying Anna VIP
Så fint formulerat..
Kram!
2018-07-16

  M.Eta
Kan bli ljuv musik ändå. Man får lyssna på det det man vill lyssn på.!
2018-07-16

  Öknens Ros VIP
Vemodigt.
2018-07-16

    glas-svalan VIP
Det kan ändå bli fin musik.
2018-07-16

  Fulbergarn
bitterljuvt
smärtsamt på nåt vis
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP