Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste finnas ett outtömligt behov av sexuell karaktär

 

 

när man till och med förgriper sig på oskyldiga barn, i en del fall barn under ett år.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-16 13:44



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja fy ....oförståeligt!
2018-07-16

  Öknens Ros VIP
Bara förövaren vet.
2018-07-16

  Fulbergarn
ja usch
det är nåt fel, men ingen vet varför
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP