Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spampippi skrev en rimmad text på vers, en annan som smittad av glädjen, skrev en kommentar. Ofri? Bunden av hetta.


Kritik på en text (1717) på rim






Lättsamt kul på berättande rim
så hålls en läsare i trim
nu ens huvud med snurr uti
en annan känner sig just ofri
bland böljor svalkande få sig ett sim.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-16 13:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
nog snurrar det i huvudet och nog badas det
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP