Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som politiker med servil rätt


Det är min servila rätt att

rätta taldon efter person.

I det stora hela stävar

jag makligt framåt med

min hybrid av plånbokssyn

och idealism. Men under

ytan paddlar jag som

bara den. Trots allt

står jag ju mig själv

närmast, men måste ge sken

av att det gäller flertalet.




Övriga genrer (Satir) av BenGust VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-16 15:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snyggt snidat!
2018-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag undviker politiker. Och att rösta.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP