Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Illustrationen ingår i "Licentia nature erotica" av Sten Wiking


NÄR TVÅ KROPPAR BLIR EN

Med en tumme i hennes anus
och erogerad manslem
i hennes vagina,
gick hon upp i brygga,
kvidande,åmande,stönande...

Sugande och slickande sedan
om hennes svällkropp,
han bläddrade sig fram
till hennes erogena zoner
med sin energiska tunga,
medan hennes tungspets
fladdrade likt fjärilsvingar
runt hans saftiga ollon,
i samtida sugande gomsegel,
tills de exploderade av all
inneboende lifsenergi,
när oändligheten tog slut,
och de föllo ihopslingrade
genom evigheten,
sammansmälta som lava
till en enda massa.

Utbrunna av deras eld,
återuppstår och förenas de
återigen,
som lagen om atomernas
elementära gemenskap
i eldskrift förordat,
i evighetens namn,
däri,
allt är i ett.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2018-07-16 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP