Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är värt!

vet inte vem som skrev
"bättre lyss till den sträng som brast
än att aldrig spänna en båge"
men jag vet
att det är nog så sant

livet kostar på
och
ibland känns priset hundrafalt mer
än vad du får

vid en djupare efterforskning
är priset exakt utformat
efter vem du är

allt vad du har att ge krävs
och en vacker dag
med någon du har kär
vet du att priset är rätt

om än personen ej fysiskt är här
nog vet du
att det du har
kan du ge

för kärlek
ger du liv
och allt du har känt
är värt det!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-16 18:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
en text full av känsla och liv!
2018-07-25

    Lena Söderkvist VIP
Väldigt klokt talat och snyggt formulerat.
2018-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och uppmuntrande text! Livet är inte alltid en räkmacka. Men om så vore, skulle man nog inte uppskatta det. Vi måste våga älska och vara medmänniskor!
2018-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Tack för en uppmuntrande och trösterik text!
2018-07-16

  Kungskobran VIP
Friskt vågat hälften vunnit

Hell no we have no ruls here
we want to accieve something

2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP