Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min lilla låda.


Nu. Klockan och evigheten.

Det hänger en evighetsklocka där på väggen
i det vackra rummet som är allas
och tickar hemtrevligt.

På urtavlan står tiden:
NU




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-16 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evighet och tid är varandras motsatser.
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP