Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag minns det

 

Det blev kväll 

det blev svalt 

när skogens symfoni 

brast ut 

över ett oskyddat hjärta 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-28 08:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svalt...Detta ljuva ord!
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP