Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

 

 

ännu

 

natt

 

stjärnor så nära

den varma huden

och världen

 

är ännu i tysta drömmar,

 

rörelser

bortom medvetandet,

 

brytande gryning

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 05:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket fint i bild och stämning
2018-07-17

  Viksten
Utomordentligt vackert
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP