Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig fjäril, påhittad dialog i verkligheten!

De pratade om en fjäril, som bytte blomma.
Jag, kunde inte för allt i världen, se att den ens fanns.
De sa saker som;
-Och vilket fint mönster den har, och fortsatte att prata om fjärilen ytterligare!
Jag tänkte; Vilken fjäril?
Men log vid tanken om den fjäril de pratade om!
Fick senare, flera år senare veta, att det var så de gjorde, det där paret, hittade på realistiska djur att prata om, för att helt enkelt prata på, för det var så viktigt för dem. Och jag stod i ett hörn tillsammans med dem, och fascinerades, av objektet som de talade om...
Som inte fanns!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-17 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim