Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Moder Gaia.


VEM HAR COPYRIGHT PÅ JORDEN ?

Se på dom !
där går de,
likt livstidsdömda kedjefångar
på jordens fängelsegård.

Där går de,
på jorden
den rymningssäkraste planeten
i universum,
på förhand dömda,
skyldiga som oskyldiga,
dömda till livet
vars straff eller belöning
är döden.

Där går de !
med skriken inom sig,
under en tondöv rymd.

Liktåg efter liktåg,
där grav läggs på grav,
intet mättar moder jord.



*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-07-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP