Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2/Tankeboken

 

att leva är att

våga kasta sig ut i det okända

för att möta det nya 

som väntar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP