Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fiskens värld...

Fisk på havets botten mäter son
sa, du har blivit stor nu, var mån
om dig, håll undan
nu, på simmarrundan
ej mer släpps du ner från nätdepån...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt