Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingenting eller allt

Ingenting ellet
Allt
Havets väg genom skogen
Bäckar-åar

I rymden
Ingenting och
allt
Kvar...

Allt måste bli kvar
Måste
bli
kvar

Men också ingenting

Doften av neutral är lika med
Noll,noll,noll...,
ingenting

Rymdskriii osynligt för...
Doftfritt
Evigt
Färglöst

Ofri-Fri

Noll,noll,noll...,
allting




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP