Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd liten stuga vid vattnet

 

Stigen leder oss ner för kullen där den röda stugan finns.

En vacker plats med möjligheter,

det finns en sjö i dess närhet där vi kan bada

och ro ut på sjön i ekan och spegla oss i vattnet.

A kan fiska abborre och vi kan grilla den över öppen eld,

sen kan vi tända en brasa i den öppna spisen.

Prata om allt som är tills morgonen gryr

eller så kan vi sitta i lusthuset,

där är vi skyddade från mygg och knott

En liten gäststuga kan hysa våra nära och kära

när de kommer på besök.

 

Det finns en charm i allt

en liten gnutta lycka,

men det känns inte rätt.

Jag saknar det där lilla extra,

det som gör stugan vår.

Som gör att vi kommer att känna

att här vill vi vara.

Vår första visning, 

en början till något nytt

det är alltid något.

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP