Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4/Tankeboken

 

jag trodde du var min vän

vem är du, egentligen ?




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 10:56



Bookmark and Share


    Askanden
F(r)iend?!
2018-07-17

  Lottie Ålhed VIP
Vän/ovän. Skiftande tankar kring detta.Mycket bra !
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP