Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamt

Måtte vi alltid påminnas om det vi inte visste att vi borde vara tacksamma för




Övriga genrer (Aforism) av Mia Popiana
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-17 11:25



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart tänkt. Tack.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana