Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel fri

 

Fågel fri

på vida vingar 

flyger du

 

Över tysta skogen

och böljande hav

stolt färdas du




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 12:34



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Frihetslängtan. Vackert!
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP