Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är starkare än kärlek?

frågar du

rädslan att förlora den

svarar kanske jag

det är sent på dagen

sent i våra liv ändå

jag vet inte

allt förändras där ute

hela tiden

men på fel sätt

exakt vad vill du veta?

att jag är beredd att offra mitt liv

för dig

det är jag

det vet jag

tror jag

att vänta hör till saken

om inte svaret finns

finns ingen framtid

och ingen frågar




Fri vers av hari lee
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-17 14:39



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
my best friend on poes.se NO.I.
Go for Harri L
2018-08-31

  Engel
För rädda att fråga. Då går vi hellre vilse.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

hari lee