Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde skita guld

skulle jag betala min skuld och aldrig mera
låna på krita av dessa ockrare till banker
som man egentligen bara vill nita…

Om jag kunde skita guld!

Ken Cassel
17/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel