Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mig

Hon är ju bara för vacker
Står alldeles bredvid mig tätt intill
Ja, hon är så nära mig att jag kan ta på henne
om jag vill
Eller bara knuffa på henne om jag känner
för att köra med en riktigt dålig stil
Men gör jag det är väl risken stor att jag
av henne får en blick som säger kill
mer än att jag av henne får ett förtjusande
leende och smil
Men kärleken brukar ju börja med bråk
Så kanske jag borde putta lite lätt på henne
ändå för att sen genast säga förlåt och
presentera mig som Bill
Hoppas att hon då ska tycka om det som
hon ser och vilja ha mer av mig
För som det är just nu så står hon ju bara
här nära mig men ändå så långt borta
Ja, det känns som om det kunde vara flera
mil emellan oss
Skit också
Min vanliga otur…

Ken Cassel
17/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel