Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte din sjuksköterska

Jag sa till dig.
Det är över.

Förbi. Slut.
På detta. Spel.

Ändå. Kom du.
Till mig. Bad mig.

Att vårda. Dig.
Ge dig ögondroppar.

Varannan timme.
Under nästan.

En veckas tid.
Tiden. Är slut.

Sa jag. Är inte.
Din sjuksköterska.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 18:11



Bookmark and Share


  SatansSon
han förtjänar nog inte vård.
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund