Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

 

Att försvara
är
att bortförklara
min egen existens

Att bortförklara
är
att inte se det
som verkligen hänt

Att övertala
är
att bortförklara
en annans existens

Alla tre får finnas
i
sin egen exelens
när jag är medveten
om
min egen existens




Fri vers av EmiRa
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-06-10 23:29



Bookmark and Share


  Nattis83
Intressant text, fick läsa den flera gånger eftersom den var så bra /Natalie
2006-06-22

  Mangal VIP
Väckte en ny förståelse det här. Just strofen "Att övertala är att bortförklara en annans existens" fick det att hoppa till. Tack!
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa