Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flykting



varje dag rör vi oss
i det stora rummet

fullt av luft

svalkan stryker hud
andas vår mun
huden fäster kropp och själ
till tankar
varur
vi rymmer
..ibland




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-07-17 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP