Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosgalopp


maskrosorna blommar
då är det sommar
blommande snöbollar
flygande fröbollar
snöar över
blommor och klöver
en o-glädje ett kretslopp
varje år dras rosorna opp
med svett och möda
få gillar denna gröda

vackra är de ändå
klädda i sol mot himmel blå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP