Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen

pulsen
rytmen

jag känner den
starkare nu

inte
musikens puls

men
skapandets

huvudsaken är
att den inte tystnar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-17 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP