Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veckoavslut med tillhörande funderingar innan nästa vecka tar sin början ... -Publicerad tidigare här i juni 2012


En ny vecka tar sig sin början ...

... och en annan 
närmar sig sitt slut ...

Det som väntar
innebär förändring
Om än jag ännu ej
vet på vilket sätt eller hur

Förhoppningar finns
men det enda 
som med säkerhet
kan fastställas redan nu
är

att vad som än nu väntar
blir ingenting längre
vad det varit förut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 19:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Varje dag är unik
den ena dagen är inte den andra lik
det är det som gör livet värt att leva
inte bara överleva
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP