Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Julia

kom till mig
fröken Julia
dela en flaska vin med mig
fröken Julia

låt oss prata
låt oss skratta
i den varma sommarkvällen

imorgon är livet
gråare och tristare igen
men ikväll
är det du och jag
fröken Julia

kom med mig
fröken Julia
dela min säng med mig
fröken Julia

låt oss kela
låt oss älska
i den varma sommarnatten

imorgon vet vi inte
vad som händer med oss
men inatt
är det du och jag
fröken Julia

sov på min arm
fröken Julia
dröm vackra drömmar
fröken Julia

om hur fint
det skulle vara
om det blev du och jag
om den här natten aldrig tog slut

imorgon vet vi inte
vad som händer med oss
men inatt
är det du och jag
fröken Julia

stanna hos mig
fröken Julia
stanna i mitt liv
fröken Julia

låt oss vara ett par
låt oss försöka några dar
nu när livet
känns så lätt
nu när det
känns så rätt

imorgon kan det vara
svårare, min kära
men nu, fröken Julia
är det du och jag
så kom var mig nära, så nära




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-17 22:43



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Härlig! Gillar flytet och romantiken - och den stora saknaden bakom orden. En fin sång, har du tonsatt den?
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP