Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Foto :S. Miryam Designbeskärning : S.Wiking


SKÖNHETENS FÅNGAR

Det finns ingen man som kan försvara sig
mot en kvinnas skönhet.

Han måste för att försäkra sig om hennes
gunst,
bedyra sina känslor för henne var dag,
och låta henne tro på mer än vad han
kan hålla.

Han har gått i fällan,
fången av sin egna
skönhetslidelse.

Må gudarna förlåta honom hans svaghet,
och må hans kärlek inte döda honom.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-07-17 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP