Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder på oss!

Bilderna ligger upplagda på bordet.
Minnen som väcker alla känslor.
Skratt, tårar och suckar ekar genom rummet.
Längtan tillbaka är oroväckande stor.

En vacker bild på dig fångar min uppmärksamhet.
Du är klädd i en vacker blå och prickig klänning.
Ditt varma leende påminner mig om känslor.
Känslor som säger att du är min bästa vän.

En bild visar dig och mig i parken.
Vi båda skrattar åt något kul.
Jag minns själv inte vad det var
men jag glädjs alltid åt tankar om dig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream