Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftar mina sinnen

En snövit duva
sitter i kanten
av mitt fönster

Lämnar efter sig
en blekaktig skugga
jag tror är du

För den skiftar
i matta färger
likt de urvattnade fälten

Och tränger sig in
i mitt innersta
& förgiftar mina sinnen.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-17 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni