Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväder

 

Åskmolnen tornar upp sig

i fjärran

det blåser upp till storm

 

Regntunga skyar

så efterlängtade 

efter stekhet sommardag

 

När det brakar loss

rusar vi ut

springer som galna

 

Andas in luften

som vinden ger

och svalkar våra kroppar

 

Äntligen oväder

vi tar emot det

med glädje

 

Låter det få rasa

rensa all luft

och ge marken grönska

 

Så kan vi åter andas

njuta av sommaren

och all sol igen

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-18 10:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Uppfriskande, välbehövligt och livgivande!

Vi svenskar lär oss mer och mer om vattnets betydelse.

2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP