Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Över stock och sten

Dunöra löper sitt lopp
Runt,runt över stock och sten

Isis ser på med sitt mörka
iakttagande modersöga
Ödslighetens jungfru bidar sin tid

Katten stryker sig kring hennes ben
och gör oäkta sår hela




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-18 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP