Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är beskådan? Och vad pratar jag om? Lista ut det ni! Om ni kan!?


Till Beskådan!

Söta Saftiga Beständiga!
Söta Saftiga, till beskådan!




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim