Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att skrika ut, eller skriva ut sin brist!To be continued!


Sakna förmåga!!

Hon saknar förmåga att glädjas med andra!
Vem är hon?




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim