Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instabilt läge?

vad är vi för varandra

har vi ett förhållande nu
eller ligger vi bara med varandra

din tandborste i mitt badrumsskåp
en handduk, en T-skjorta att sova i

innan vi hann tänka
så var vi där

så börjar jag undra
om du ligger med andra
eller är det bara med mig

så länge du är min KK
eller min flickvän
så är det väl lugnt

men så kommer pressen –
hur tar vi det vidare?

måste vi ta ett nästa steg?
varför är det så svårt, ja nästan omöjligt
att hållas i detta läge?

i detta läge där det är så bra
inga krav, ingen gemensam ekonomi

kort sagt – ingenting av skiten
den jävla skiten som dödar

bara det som är bra med att vara tillsammans
varför är det så svårt att få snurran att hållas snurrande?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-18 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan det inte vara så enkelt att du inte har träffat rätt?
2018-07-18

  Tomas Karlsson VIP
Jag tänkte först när jag skrev texten att, fan vad klyschigt, här är ju ingenting nytt. Inga omvälvande insikter direkt, men samtidigt måste jag väl få uttrycka vad jag tänker och jag tror att dessa tankar delas av många idag.

Jag tror att det ofta är i det skede man "tar förhållandet till nästa nivå" efter det som jag talar om här som det börjar gå snett. Ägandebehov, alla slags krav, gemensam ekonomi och räkningar som ska betalas, städning och tvätt, jobbiga släktingar och kompisar, you know...

Varför kan man inte stanna och hålla snurran snurrande där det fortfarande är bra? Jag bara frågar... :-)
2018-07-18

  Nimbus VIP
På något vis väldigt aktuell, jag tycker mig se en förändring i hur människor förhåller sig till kärlek, inklusive mig själv.

Bra skrivet!
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP