Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som är



Ju äldre jag blir

desto oftare tänker jag på

hur jag vill leva

i tiden som är




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-07-18 13:53



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Viktigt och ack så sant!
2018-07-23

  MALVAA VIP
lev tiden som den ÄR
DU FINNS NU
LEV DÅ I NUET

2018-07-21

  överlevaren VIP
Bra tänk och strategi!
2018-07-21

  Ezmeralda VIP
Håller med dig, man blir mer uppmärksam på nuet!
2018-07-21

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord kring nuet som fokus för dåtid, och framtid.
2018-07-20

    Peter Söderqvist
Tidens värde tycks öka med åren. Du fångar något i värdets essens i denna text.
2018-07-20

  Rise Little One
Igenkännande sanning!
2018-07-19

  M.Eta
Gäller att ta vara på dagarna, livet är kort. Förståndig text!
2018-07-19

  Nils-Robert
Vist sagt.!
2018-07-18

  Niliboy
Den fete applåderar!
2018-07-18

  Blått Norrsken VIP
Så viktiga ord att leva i Nuet!!!
2018-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis på kornet! Vi är nog många som tänker så.
2018-07-18

  Maria Sundelin VIP
Kloka insikter
Kramar
2018-07-18

  Fulbergarn
jepp, så tänker jag ned
2018-07-18

  BenGust VIP
Och ibland ramlar livet över en så där apropå och man lever en stund utan
det där tillrättalagda. Kan kännas befriande.

2018-07-18

  Öknens Ros VIP
Instämmer i dina ord, leva här och nu, men med lite framförhållning.
2018-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
vilja, känsla och tanke förändras med åren - det gäller därför att uppdatera hur man vill leva i tid som är!
2018-07-18

  Klara Ord VIP
Så klokt! Här och nu är allt vi vet.
2018-07-18

  Niliboy
Ja, vi vill ju ta till vara tiden, man anar när skröpligheterna brer. Ut sig. Man vill ju inte vara en broiler....
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP