Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fika

 

Steg i korridoren

Minnen vack upp ångest, men

Fika? Jag blev varm




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2018-07-23 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP