Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikthantering

Sitter tyst
lägger mig inte i.
De skulle ändå aldrig förstå
att man förlorar mer
på att envist vinna allt.




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-18 16:21



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så klockrent... alla förstår inte! Klok du är!
2018-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Har man rätt ska man inte ge sig.
2018-07-19

  Fulbergarn
Så sant
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik