Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rubriken lånad från Kärlekens höga visa


VAD DU ÄR SKÖN, MIN ÄLSKADE

 

när dina ögon

flyter blå som havet

 

dina händers styrka

uppvaktar min åtrå

 

tar mig i anspråk

med kropp och själ

 

öppnar stängda dörrar

ser det gömda

 

dina sökande läppar

för mig till andra sidan

 

där vällust står klädd

i kärlekens essens

 

Vad du är skön, min älskade




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-05 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sann och fin poesi!
2018-08-08

  Feminaz
Sinnenas poesi i målande språkdräkt!
2018-08-07

  Rise Little One
Underbar känsla när kärleken talar!
2018-08-05

  Öknens Ros VIP
Kärlekens språk talar.
2018-08-05

  Niliboy
Heja, det är härligt att vara kär, särskilt om den är besvarad!
2018-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Höga Visan handlar om Jesu förhållande till bruden (INTE Åsa Waldau) - Hans församling.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP